Mezinárodní pohár v TT 2014

Dne 14.11.2014 v 12:37, v kategorii Klub

Triatlon klub Ostrava dosáhl mnoha úspěchů v letošním celoročním mezinárodním triatlonovém poháru a také v projektu Meta 100.5!

V polovině října proběhlo slavnostní vyhlášení celkových výsledků Mezinárodní poháru v triatlonu 2014 a výsledků projektu Meta 100.5, kterých se kromě závodníků účastnili také trenéři a pořadatelé závodů z Česka, Polska i Slovenska. Pohár letos zahrnoval 13 různorodých závodů, od terénních a silničních triatlonů, přes zimní triatlon až po duatlony. Do celkového hodnocení se přitom počítalo 6 nejlepších výsledků.

Nejdříve se ale vyhlašoval projekt Meta 100.5. Zde jsme byli odměněni především za své účinkování v konkrétních závodech. Nejvíce naplavaných, ujetých a uběhnutých kilometrů se nakonec podařilo nasbírat mě samotnému :) Pozadu ale nezůstali ani Martin Prouza a Radovan Roubalík, kteří byli rovněž odměněni pěkným funkčním trikem. Večer vyvrcholil předáváním cen v jednotlivých kategoriích. Zde jsme zaznamenali úspěch hned v žákovských kategoriích díky Zoe Zdražilové, která v nabité Polské konkurenci skončila 2. Na nejvyšší stupínek se v prestižních dospěláckých kategoriích ale podívali hned dva naši zástupci: Radovan Roubalík v kategorii 50-59let a Vojta Gruchala mezi muži 30-39let. Jsou to velmi cenná vítězství a ani jeden z nás nebude mít příští rok obhajobu lehkou.

Do poháru se zapojili také další naši závodníci, ale většinou jim chyběly body kvůli nedostatku absolvovaných závodů. Určitě by i oni měli šanci promluvit do celkového hodnocení poháru. Jsou to Pavel Hurník (6 závodů), Martin Prouza (5), Jan Palider (3) a Ondra Rut (1 závod a následné zranění).

Autor: Vojta Gruchala
Foto: Jan Palider - rmatera.rajce.idnes.…

Komentáře k článku




Přidat komentář



Jméno
Email Pokud si přejete abychom vás mohli zpětně kontaktovat,uvědte prosím vaši emailovou adresu
Zpráva
Dvanáct
(napište číslicí)

Partneři

Partnerské weby

Další články

Oravaman 2016 - velmi intenzivní zážitek

Mezi triatlonisty je slovenský Oravaman pojem a v posledních letech se závod řadí mezi nejkrásnější triatlony v Evropě s pravidelnou účastí závodníků z 30ti a více zemí.

Zoe - naše jednička

Úspěchů za rok 2015 měla Zoe Zdražilová nepočítaně. Kde jen začít?

Úspěchy v roce 2015

Rok 2015 je již dávno za námi a s ním i spousta oddílových úspěchů. Pojďme si je představit.

Jarní soustředění Němčičky 2016 - přihlášky

Přihlášku na jarní soustředění v Němčičkách najdete na prihlasky.triatlonklubostrava.cz.

Triatlon Rýmařov

V sobotu 25.7. se konal už 21. ročník silničního triatlonu v Rýmařově.